Sony WH-1000XM5
Specifikationer for Sony WH-1000XM5

1. HD-støjreduktionsprocessor QN1

2. Frekvenssvar 4 – 40000 Hz

3. Bluetooth 5.2

4. 30 mm driverenhed

5. Aktiv støjfjerning

6. 8 mikrofoner

7. DSEE Extreme

8. Google Assistant og Alexa integration

Sony WH-1000XM5

Sidst redigeret

af

i

Sony WH-1000XM5 er avancerede over-ear hovedtelefoner, der kombinerer exceptionel lydkvalitet med førsteklasses støjreduktionsteknologi, perfekte til transportabel elektronik. Udstyret med en HD-støjreduktionsprocessor QN1, en V1-integreret processor og flere mikrofoner leverer de en fremragende støjfri oplevelse. Hovedtelefonerne er designet med en 30 mm specialdesignet driverenhed, som sikrer enestående lydkvalitet med et bredt frekvenssvar på 4 – 40000 Hz. Derudover tilbyder de opkaldsfunktioner med AI-baseret støjreduktionssystem og 2×2 retningsbestemte mikrofoner. Komforten er høj med et letvægtsdesign af blødt læder, der sikrer behagelig brug over længere perioder. Disse hovedtelefoner understøtter både Bluetooth- og kablet tilslutning, hvilket giver fleksibilitet i brugen. Fuldautomatisk personlig optimering af støjreduktion og ambient sound mode er blandt de fremragende funktioner, der gør Sony WH-1000XM5 til et fremragende valg til enhver lydelsker.

Oversigt over forhandlere:

Proshop.dk

Pris: 2.899 kr.

Computersalg.dk

Pris: 2.390 kr.

5 grunde til at købe Sony WH-1000XM5

Fremragende støjreduktion

Høj lydkvalitet

Komfortabelt letvægtsdesign

Bluetooth 5.2 teknologi

Avancerede opkaldsfunktioner med AI-støjreduktion

3 ulemper ved Sony WH-1000XM5

Høj pris


Relaterede produkter


Vores anmeldelse af Sony WH-1000XM5

Lydkvalitet:

Lydkvaliteten på Sony WH-1000XM5 er enestående, hvilket primært skyldes de 30 mm specialdesignede drivere og en imponerende frekvensrespons på 4 – 40000 Hz. Dette giver en utrolig klarhed i både bass, midd og treble, hvilket især høres i komplekse musikstykker og lydbøger. Den medfølgende DSEE Extreme teknologi forbedrer lydfiler betydeligt, selv dem af lavere kvalitet, og 360 Reality Audio tilføjer en dyb og rig auditiv oplevelse, der gør det svært at vende tilbage til almindelige hovedtelefoner efter prøvning.

Komfort og pasform:

WH-1000XM5 er designet med komfort for øje. Det letvægtsmæssige design med blødt læder på både ørepuder og hovedbøjle sikrer, at de kan bruges i timevis uden ubehag. Ørepuderne er velpolstrede og tilpasser sig ørets form, hvilket forhindrer trykkende følelse, mens justerbarheden gør, at de passer til alle hovedstørrelser. Kombinationen af letvægt og kvalitetsmaterialer gør disse hovedtelefoner ideelle til lange rejser og daglig brug.

Batterilevetid:

Med en batterilevetid på op til 30 timer på en enkelt opladning ligger WH-1000XM5 i topklassen. Hurtigopladningsteknologien betyder desuden, at en kort opladning på blot 10 minutter kan give op til 5 timers playback. Dette gør dem utroligt praktiske for personer på farten, der ikke har tid til lange opladningspauser.

Tilslutningsmuligheder:

Sony WH-1000XM5 understøtter både trådløs og kabling tilslutning, hvilket giver dem stor fleksibilitet. Bluetooth 5.2 sikrer en stabil og hurtig forbindelse med en imponerende rækkevidde. Hovedtelefonerne understøtter også multipunkt-tilslutning, så man kan forbinde dem til flere enheder samtidig, hvilket er praktisk for dem, der skifter mellem en telefon og en computer i løbet af dagen.

Ekstra funktioner:

WH-1000XM5 kommer med en række ekstra funktioner, der virkelig skiller dem ud. Den avancerede støjreduktions teknologi justerer sig automatisk til brugerens omgivelser og giver en fuldautomatisk personlig optimering af støjreduktion og atmosfærisk tryk. Touch-kontrol gør det let at styre musik og opkald, mens integrationen med Google Assistant og Alexa tilbyder bekvemmelighed gennem stemmekontrol. Manglen på vand- og svedresistens kan dog være en ulempe for dem, der søger multifunktionelle hovedtelefoner.

Bedømmelse 9/10:

Sony WH-1000XM5 er et godt valg for dem, der ønsker en kombination af førsteklasses lydkvalitet, avanceret støjreduktion og komfort. Med en vurdering på 9/10 er de næsten perfekte, hvis man ser bort fra den høje pris og manglen på vandresistens.