TOPK® | 2-Port USB-A / USB-C Oplader QC 3.0 - 20W - Hvid
Specifikationer for TOPK® | 2-Port USB-A / USB-C Oplader med Quick Charge 30 – 20W – Hvid

1. Port 1: USB-A

2. Port 2: USB-C

3. USB-C hurtigopladning: Ja

4. Input: 100-240V ~ 50/60Hz

5. Output (USB-A): 5V/2.4A

6. Output (USB-C): 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A

7. Overstrømsbeskyttelse: Ja

8. Kortslutningsbeskyttelse: Ja

TOPK’s 2-Port USB-A / USB-C

Sidst redigeret

af

i

TOPK’s 2-Port USB-A / USB-C lader er en praktisk løsning for dem, der har brug for at lade flere enheder samtidigt. Den kompakte og stilfulde enhed tilbyder både en USB-A og USB-C port, hvilket gør den alsidig og kompatibel med et bredt udvalg af enheder. USB-C porten understøtter hurtigopladning, hvilket er ideelt for moderne smartphones og tablets, mens USB-A porten kan bruges til ældre enheder. Laderen leveres med sikkerhedsfunktioner som overstrømsbeskyttelse og kortslutningsbeskyttelse for at sikre, at dine enheder er i sikre hænder under opladning. Med en pris på kun 179kr er dette en økonomisk løsning, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Oversigt over forhandlere:

DeluxeCovers

Pris: 179kr

5 grunde til at købe TOPK’s 2-Port USB-A / USB-C

Hurtigopladning via USB-C.

Kompatibilitet med både USB-A og USB-C.

Kompakt og stilfuldt design.

Overstrøms- og kortslutningsbeskyttelse.

Budgetvenlig pris.

3 ulemper ved TOPK’s 2-Port USB-A / USB-C

Begrænset til kun to porte.

Ingen medfølgende kabler.

Plastmateriale kan føles knap så holdbart.

Vores anmeldelse af TOPK® | 2-Port USB-A / USB-C Oplader med Quick Charge 30 – 20W – Hvid

TOPK’s 2-Port USB-A / USB-C lader er en imponerende enhed på mange måder. Den kombinerer alsidighed og funktionalitet med både USB-A og USB-C porte, hvilket gør den velegnet til alle, der har behov for at oplade flere enheder samtidigt. Især USB-C porten, der understøtter hurtigopladning, er et stort plus i en tid hvor hastighed og effektivitet er altafgørende.

Til en pris på 179kr, kan denne lader konkurrere godt med lignende produkter på markedet. Mange konkurrenter tilbyder enten en højere pris for lignende funktioner eller mangler hurtigopladningsfunktionen. Derudover er det kompakte og stilfulde design ideelt til både hjemmebrug og rejser.

Dog er der nogle ulemper. Laderen har kun to porte, hvilket kan være begrænsende for dem, der skal oplade flere enheder på én gang. Der er ingen trådløs opladningsfunktion, som nogle moderne ladere tilbyder. Desuden følger der ingen kabler med i købet, hvilket betyder, at du skal bruge eksisterende kabler eller købe nye.

Sammenlignet med andre produkter i samme prisklasse, tilbyder TOPK’s 2-Port lader fremragende værdi for pengene, især på grund af dens sikkerhedsfunktioner og hurtigopladning. Det er en pålidelig og økonomisk løsning for dem, der ikke har brug for et væld af porte eller trådløs opladning, men stadig ønsker en effektiv og sikker lader.