a close up of a samsung galaxy s23 ultra phone
Specifikationer for Samsung Galaxy S23 Ultra

1. Skærm: 6,8″ QHD+ Dynamic AMOLED 2X

2. Processor: Snapdragon 8 Gen 2

3. RAM: Op til 12GB

4. Batteri: 5000mAh

5. Kamera: 200MP quad-system

6. Opdateringsfrekvens: 120Hz

7. Sikkerhed: Fingeraftryksscanner og ansigtsgenkendelse

8. Tilslutning: 5G, WiFi 6E, Bluetooth 5.3, USB-C

Samsung Galaxy S23 Ultra

Sidst redigeret

af

i

Samsung Galaxy S23 Ultra er et flagskib af en smartphone, der kombinerer banebrydende teknologi med elegant design. Telefonen har en imponerende 6,8 tommer QHD+ Dynamic AMOLED 2X skærm, der leverer levende farver og skarp opløsning. For fototagning tilbyder den et avanceret quad-kamera system, herunder en 200MP hovedlinse, der sikrer fantastiske billeder selv i lav belysning. Ydelsen understøttes af en kraftfuld Snapdragon 8 Gen 2 processor og op til 12GB RAM, hvilket gør multitasking og gaming problemfrit. Batterilevetiden er solid med et 5000mAh batteri, der giver strøm til en hel dag med almindelig brug, og telefonen har også hurtig opladning og trådløs opladning. Det elegante design med et holdbart Gorilla Glass Victus 2 og en aluminiumsramme gør den både stilfuld og robust. Sikkerhedsaspekterne inkluderer en hurtig fingeraftryksscanner og ansigtsgenkendelse.

Oversigt over forhandlere:

ComputerSalg.dk

Pris: 8.699 kr.

Proshop.dk

Pris: 10.999 kr.

5 grunde til at købe Samsung Galaxy S23 Ultra

Fantastisk kamera

Kraftfuld ydelse

Imponerende skærm

Robust design

Lang batterilevetid

3 ulemper ved Samsung Galaxy S23 Ultra

Høj pris

Stor og tung

En del forudinstalleret bloatware

Vores anmeldelse af Samsung Galaxy S23 Ultra

Design og Byggekvalitet:

Samsung har igen overgået sig selv med designet af Galaxy S23 Ultra. Materialevalget er eminent, med Gorilla Glass Victus 2 på både for- og bagsiden og en ramme af aluminium, som giver en robust og luksuriøs følelse. Telefonen vejer 234 gram, hvilket gør den lidt tungere end nogle konkurrenter, men det bidrager til en fornemmelse af kvalitet og holdbarhed. Ergonomisk set kan telefonen føles lidt stor i hånden, især for brugere med mindre hænder, men den buede skærm og den slanke profil hjælper med at gøre den lettere at håndtere. Udseendemæssigt er S23 Ultra elegant med sine subtile farver og minimalistiske design.

Skærmen:

Galaxy S23 Ultra pryder sig med en 6,8 tommer QHD+ Dynamic AMOLED 2X skærm, som er en visuel fornøjelse. Farvepræcisionen er i top, og skærmen kan vise over en milliard farver, hvilket gør billeder og video utroligt levende. Med en maksimum lysstyrke på op til 1750 nits er skærmen let læsbar selv i direkte sollys. Opdateringshastigheden på 120Hz gør alt fra scrolling til gaming utroligt glat, mens touch-responsen er hurtig og præcis. Opløsningen på 3088 x 1440 pixels sikrer knivskarpe detaljer.

Ydelse:

Under motorhjelmen på S23 Ultra finder vi en Snapdragon 8 Gen 2 processor, som leverer fremragende ydelse. I benchmark tests imponerer den med nogle af de højeste scorer i både CPU- og GPU-kategorier. Telefonen klarer multitasking uden problemer, selv når flere tunge apps er åbne samtidig. Gaming performancen er også bemærkelsesværdig; krævende spil som “Genshin Impact” og “PUBG Mobile” kører flydende på højeste grafiske indstillinger. Telefonen bliver dog lidt varm ved intensiv brug, men ikke ubehageligt.

Kamera:

Kameraet på Galaxy S23 Ultra er en af dens største styrker. Hovedkameraet på 200MP leverer utrolig detaljerede og skarpe billeder. Lavlys-performance imponerer også med lidt støj og god farvegengivelse takket være forbedret sensor og softwareoptimering. Den optiske zoom på op til 10x sikrer, at man kan fange fjerne objekter med imponerende klarhed. Funktioner som nattilstand, portrættilstand og super slow motion-video bidrager til en alsidig kameraoplevelse. Videooptagelse i op til 8K kvalitet er også et plus for dem, der ønsker det absolut bedste.

Batterilevetid:

Med et 5000mAh batteri har Galaxy S23 Ultra en solid batterilevetid. I daglig brug kan den nemt holde en hel dag, selv for brugere, der bruger deres telefon meget til streaming, gaming og browsing. Telefonen understøtter 45W hurtig opladning, hvilket betyder, at den kan lades op fra 0 til 100% på cirka en time. Den trådløse opladningsfunktion er praktisk, og batteribesparelsesfunktioner som Adaptiv Batteri hjælper med at forlænge levetiden ved at optimere ydeevnen baseret på brugsmønstre.

Software og Brugeroplevelse:

Samsung’s One UI 5.1 er intuitiv og brugervenlig. Selvom der er noget bloatware, er det meste af det relativt nemt at fjerne eller deaktivere. Brugerfladen er ren og funktionel, med mange tilpasningsmuligheder, der gør det muligt at skræddersy oplevelsen. Opdateringspolitikken er fremragende, med løfte om op til 4 års store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer, hvilket sikrer, at telefonen forbliver relevant og sikker i mange år.

Tilslutningsmuligheder:

Galaxy S23 Ultra er godt udrustet med hensyn til tilslutningsmuligheder. Den understøtter fuld 5G kapacitet, hvilket sikrer ekstremt hurtige download- og uploadhastigheder, hvor netværket tillader det. WiFi 6E og Bluetooth 5.3 sikrer den nyeste og bedste forbindelse, og USB-C porten tilbyder hurtig dataoverførsel og opladning. Manglen på en hovedtelefonudgang vil skuffe nogle, men det er en trend, der ses bredt i flagskibsmodeller.

Sikkerhed:

Sikkerhedsfunktionerne på Galaxy S23 Ultra er omfattende og pålidelige. Ultrasonisk fingeraftrykssensor under skærmen er hurtig og præcis, mens ansigtsgenkendelsen giver en ekstra bekvem og sikker låsemulighed. Sammen med regelmæssige softwareopdateringer og sikkerhedspatches sikrer de, at dataene holdes sikre. Samsung Knox beskyttelse giver en ekstra lag af sikkerhed for både personlig og virksomhedsbrug.

Lydkvalitet:

Selvom telefonen mangler en traditionel hovedtelefonudgang, gør de indbyggede højtalere et imponerende arbejde. Stereohøjttalerne leverer klar og fyldig lyd med overraskende god bas for en smartphone. Lyden er høj nok til at kunne bruges til både musik og videokald uden behov for eksterne højttalere. For dem, der foretrækker trådløse løsninger, fungerer Bluetooth 5.3 perfektion til at parre med de nyeste Bluetooth-høretelefoner og -højtalere.

Pris vs. Værdi:

Med en startpris på omkring 8.500 kroner er Galaxy S23 Ultra en dyr investering. Men når man tager alle dens funktioner i betragtning, specielt skærmen, kameraet og ydeevnen, får man en af de mest avancerede smartphones på markedet. Sammenlignet med konkurrenter som iPhone 14 Pro Max og Google Pixel 7 Pro, tilbyder Samsung et produkt, der virkelig leverer på alle fronter. Forbrugere, der er villige til at betale premium-prisen, vil føle, at de får value for money med Galaxy S23 Ultra, især hvis de udnytter alle de avancerede funktioner.

Sammenfattende er Samsung Galaxy S23 Ultra en imponerende smartphone, der har meget få kompromiser. Dens høje pris er berettiget af dens omfattende funktionaliteter og ydeevne, og den vil uden tvivl tilfredsstille selv de mest krævende brugere.