Samsung Galaxy S23
Specifikationer for Samsung Galaxy S23

1. 6.1″ FHD+ Dynamic AMOLED 2X.

2. Snapdragon 8 Gen 2-processor.

3. 8GB RAM.

4. 128GB intern lagerplads.

5. Triple kamera-system (50MP Wide, 10MP Tele, 12MP UltraWide).

6. 5G og Wi-Fi 6E.

7. 3900mAh batteri.

8. IP68-certificering.

Samsung Galaxy S23

Sidst redigeret

af

i

Samsung Galaxy S23 byder på en 6.1″ FHD+ Dynamic AMOLED 2X-skærm, der leverer skarpe billeder og smukke farver, mens Gorilla Glass Victus 2 beskytter mod ridser. Med en Snapdragon 8 Gen 2-processor og 8GB RAM kører enheden gnidningsløst, hvilket gør den ideel til både dagligdags brug og krævende opgaver. Triple kamera-systemet inkluderer en 50Mpixel hovedsensor med OIS, der sikrer skarpe billeder, selv under dårlige lysforhold. Telefonen er udstyret med et batteri på 3900mAh, der understøtter både 25W hurtigopladning og 15W trådløs opladning. One UI på Android 13 sikrer en strømlinet brugeroplevelse med nyttige funktioner som Wireless PowerShare. IP68-certificeringen betyder, at telefonen er støv- og vandtæt. Med både 5G og Wi-Fi 6E er der ingen kompromis på forbindelseshastigheden. Alt dette tilbydes til en konkurrencedygtig pris på 6299 kr.

Oversigt over forhandlere:

Proshop.dk

Pris: 6.999 kr.

Computersalg.dk

Pris: 4.299 kr.

5 grunde til at købe Samsung Galaxy S23

Dynamic AMOLED 2X-skærm med 120Hz opdateringshastighed.

Snapdragon 8 Gen 2-processor.

Triple kamera-system med optisk zoom.

5G og Wi-Fi 6E-forbindelser.

Hurtig opladning og trådløs opladning.

3 ulemper ved Samsung Galaxy S23

Relativt lille batterikapacitet (3900mAh).

Ingen hovedtelefonstik.

Kun 128GB intern lagerplads uden mulighed for udvidelse.

Vores anmeldelse af Samsung Galaxy S23

Design og Byggekvalitet:

Samsung Galaxy S23 imponerer med sit strømlinede design og kvalitetsmaterialer. Den glatte Gorilla Glass Victus 2 for- og bagside giver både et premium look og en robust beskyttelse. Med en vægt på 168 gram og en perfekt ergonomi føles enheden behagelig i hånden, og de afrundede kanter bidrager til et sikkert greb. Enheden kommer i flere farvemuligheder, så der er noget for enhver smag.

Skærmen:

Skærmen er en 6.1″ FHD+ Dynamic AMOLED 2X med en opløsning på 2340×1080 pixels. Den højere opdateringshastighed på 120Hz giver en silkeblød navigationsoplevelse, mens farvepræcisionen og lysstyrken gør skærmen letlæselig selv i sollys. Den høje kontrast og de livlige farver gør medieindhold og spil ekstraordinært nydelsesfuldt.

Ydelse:

Under motorhjelmen har denne smartphone Snapdragon 8 Gen 2-processoren, som muliggør hurtig og effektiv multitasking. Geekbench 6-testen viser imponerende resultater med single-core score på 2000+ og multi-core omkring 6000+, hvilket placerer S23 i topsegmentet for mobil ydelse. Spil som PUBG Mobile og Genshin Impact kører uden problemer selv ved høje grafiske indstillinger.

Kamera:

Galaxy S23’s kameraindstillinger giver fremragende billed- og videokvalitet. Hovedsensoren på 50Mpixel med OIS sikrer klare og skarpe fotos, og i lavlys-scenarier er billedresultaterne også imponerende. 10Mpixel telefoto med 3x optisk zoom og 12Mpixel ultravidvinkel lader dig fange en bred vifte af motiver med stor detaljegrad. Frontkameraet på 12Mpixel er velegnet til klare selfies og videokald.

Batterilevetid:

Batteriet på 3900mAh holder fint til en hel dags normal brug, selvom heavy users måske vil finde kapaciteten lidt begrænset. Enheden understøtter 25W hurtigopladning og 15W trådløs opladning, hvilket betyder, at batteriet hurtigt kan fyldes op igen. PowerShare-funktionen er en bonus for de brugere, der ønsker at oplade andre enheder trådløst.

Software og Brugeroplevelse:

Enheden kører Android 13 med Samsungs One UI, som er kendt for sit brugervenlige og intuitive interface. Selv om der er noget bloatware, er det generelt håndterbart. Samsung lover regelmæssige softwareopdateringer og sikkerhedsopdateringer, hvilket sikrer, at telefonen forbliver sikker og opdateret med nyeste funktioner.

Tilslutningsmuligheder:

Med 5G-understøttelse tilbyder Galaxy S23 lynhurtige download- og uploadhastigheder. Wi-Fi 6E og Bluetooth 5.3 sikrer stabil og hurtig trådløs forbindelse. Den inkluderer også USB-C til opladning og dataoverførsel, hvilket er blevet en standard i moderne mobilverdenen.

Sikkerhed:

Telefonen er udstyret med en in-display ultralyds fingeraftryksscanner, der er både hurtig og præcis. Ansigtsgenkendelsen fungerer fint under de fleste lysforhold, men det er fingeraftryksscanneren der virkelig skiller sig ud. Samsungs løbende softwareopdateringer bidrager til en høj datasikkerhed for brugerne.

Lydkvalitet:

Stereo-højtalerne leveret af AKG med Dolby Atmos support giver en rig og klar lydoplevelse. Selvom der ikke er nogen 3.5mm hovedtelefonudgang, gør USB-C adgang og trådløse muligheder op for dette. Uanset om du ser film, spiller spil, eller lytter til musik, er lydkvaliteten imponerende.

Pris vs. Værdi:

Med en pris på 6299 kr. leverer Samsung Galaxy S23 en imponerende pakke af premiumfunktioner, der gør den konkurrencedygtig på markedet. Sammenlignet med andre high-end smartphones tilbyder den et meget solidt værdi-for-pengene forhold, især når man overvejer dens stærke ydeevne, fremragende skærm og alsidige kamera. For forbrugere, der søger en top-end telefon med moderne funktioner, er Galaxy S23 et fremragende valg.

Bedømmelse: 8/10

Samsung Galaxy S23 imponerer med en fremragende Dynamic AMOLED 2X-skærm, kraftfuld Snapdragon 8 Gen 2-processor, og et alsidigt triple kamera-system, der leverer høj billed- og videokvalitet. Designet er stilfuldt og robust, og enheden føles behagelig i hånden takket være de ergonomiske materialer og vægtfordeling. Sikkerheden er solid med en hurtig in-display ultralyds fingeraftryksscanner og regelmæssige softwareopdateringer.

Dog er der nogle ulemper, der trækker bedømmelsen ned. Batterikapaciteten på 3900mAh kan være begrænset for heavy users, især i en tid hvor konkurrerende modeller tilbyder større batterier. Manglen på en hovedtelefonstik og kun 128GB intern lagerplads uden mulighed for udvidelse kan også være skuffende for nogle brugere. Desuden er der noget uønsket bloatware i One UI, som kan påvirke brugeroplevelsen.

Alt i alt leverer Samsung Galaxy S23 en stærk præstation til en konkurrencedygtig pris, men der er plads til forbedringer, især på batterilevetid og lagerkapacitet.